Chauffeurs PL-route ingesloten voor mishandeling
26 Jan 2019, 11:40
foto


De buschauffeurs Wendel W. (31) en Vergillio L. (37) zijn ingesloten door de politie van Lelydorp. Beide verdachten onderhouden de PL-route. Zij hebben geruime tijd ruzie met elkaar. Ze maakten het tot een gewoonte elkaar steeds in te halen, zodat de andere geen passagiers kon laten instappen in zijn bus.

Dinsdag was het weer raak tussen de chauffeurs. De ruzie mondde uit in een vechtpartij. Met een wielsleutel bracht Wendel W. zijn tegenstander slagen toe op het hoofd en beet hem ook in zijn vinger.

Vergillio L. weerde zich en bracht Wendel W. vuistslagen toe op het lichaam, waardoor deze zwellingen op het hoofd en lichaam heeft opgelopen. Beide buschauffeurs werden voor medische behandeling afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling zijn zij overgebracht naar het politiebureau. Vergillio L. is voor verdere behandeling verwezen naar de plastische chirurg.

Beiden werden verhoord en in overleg met het Openbaar Ministerie zijn ze in verzekering gesteld, meldt de politie Public Relations.

Tuesday 26 May
Monday 25 May
Sunday 24 May