NPS benoemt commissie voor wederopbouw land
27 May 2018, 18:53
foto
De Nationale Partij Suriname heeft een druk bezocht partijcongres gehouden zondag in Grun Dyari. (Foto: René Gompers)


De Nationale Partij Suriname (NPS) heeft een commissie benoemd die een grondige analyse zal maken van de financieel-economische situatie van het land. De NPS wil niet na de verkiezingen van 2020 voor verrassingen komen te staan. Daarom zal de commissie alles op een rijtje zetten. De leden van de commissie zijn personen binnen en buiten de partij. Oud-president tevens erevoorzitter Ronald Venetiaan is adviseur van de commissie. Dit maakte NPS-voorzitter Gregory Rusland zondag tijdens het partijcongres bekend.

Rusland is ervan overtuigd dat het volk weer een beroep op de NPS zal doen om in 2020 het puin dat deze regering heeft gecreëerd weer op te ruimen. In de commissie hebben zitting: Stephany Bram, Ronald Assen, Jerrel Pawiroredjo, Marie Levens, Irshaad Fatehmahomed, Rick van Ravenswaay, Michael Persaud, Ivan Fernald Fred Ramsingh en Winston Jessurun.

De NPS-voorzitter benadrukte dat het helemaal niet goed gaat met het land. De NPS maakt zich klaar om de regeermacht over te nemen. “Dit betekent dat wij onze borst moeten natmaken. Wij hebben reeds met het bijltje gehakt en het is daarom verstandig dat wij nu voorbereidingen treffen. Het volk weet dat de NPS zijn verantwoordelijkheid beseft. Wij treffen nu voorbereidingen om vanaf dag een te werken aan de wederopbouw van ons land, zei Rusland.