Orveo Djoe brengt volgend jaar gospel-cd uit
21 Nov 2012, 06:00
foto
Orveo Djoe wordt enthousiast rondgedragen door medeleerlingen.


Youth Voice 2012 winnaar Orveo Djoe, komt in de loop van het volgend jaar uit met een gospel-cd. Ook heeft hij het vaste voornemen om een eigen begeleidingsgroep op te richten. Djoe, die afgelopen zaterdagavond deze talentenjacht overtuigend won, is leerling van de Barronschool te Moengo. Zijn vele fans en zijn familie hebben in een uitgelaten stemming zijn overwinning gevierd. Hij werd letterlijk op handen gedragen gisteren toen hij op de Barronschool aankwam.

Djoe dankt God op de eerste plaats en zijn fans die hem alle steun hebben gegeven. "Want zonder hun steun zou ik niet zo een goede beurt kunnen maken", zegt hij. Medio juli won hij de finale van de eerste editie van Youth Voice 2012 Marowijne. Toen al bewees hij een enorm zangtalent in huis te hebben.

Djoe wordt op 24 december 19 jaar. Hij is de derde jongen uit een gezin met vier jongens en twee meisjes. Zijn eerste zangoptreden was op 6-jarige leeftijd tijdens een bonte avond van de St. Theresiaschool te Moengo, toen hij het lied 'Jepi Mi Zilie' zong.

Zijn prijzen, een laptop en het bedrag van SRD 10.000, moet hij nog van de organisatie krijgen.

Isaak Poetisi

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May