P&D Real Estate bouwt in totaal 13.600 woningen
12 Nov, 00:56
foto
Prewien Ramkhelawan van P&D Real Estate geeft informatie over de bouw van de koopwoningen door ondernemer Sarwen Poenai. (Foto: René Gompers)


P&D Real Estate van ondernemer Sarwen Poenai zal 10.000 woningen bouwen tegenover Blauwmeer, waar een nieuw project zal verrijzen het komende jaar. Vanaf 2014 zal P&D dan 13.660 koopwoningen hebben gebouwd.

President tevens NDP-voorzitter Desi Bouterse heeft vrijdag in Ocer op een kadermeeting uitgebreid verslag gedaan over de huizen die door verschillende personen en instanties worden gebouwd. Huizenbouw is het hoofdthema geweest op de politieke vergadering.

Bouterse zei dat Poenai al bewezen heeft dat hij in de afgesproken tijd woningen kan opzetten. In 2014 heeft de ondernemer aan de president gezegd dat hij in 100 dagen 100 huizen zou kunnen bouwen. Hij heeft in 90 dagen het werk opgeleverd waarbij 107 woningen zijn gebouwd. Hier en daar waren er mankementen, maar die zijn op kosten van P&D gerepareerd. De president is vol lof over de prestaties die Poenai met zijn bedrijf heeft geleverd.

Namens P&D legde Prewien Ramkhelawan uit dat op diverse projecten huizen zijn gebouwd. De bouw van 200 woningen is gestart op Helena Village. Op een ander project worden 475 woningen gebouwd. Bouterse zei dat als mensen echt willen werken, veel verzet kan worden.

Sunday 26 May
Saturday 25 May
Friday 24 May