Verdachte die gezocht werd voor mishandeling, aangehouden
06 Nov, 12:08
foto


Sefanio G. (23) die gezocht werd door de politie van Livorno, is intussen aangehouden. Hij wordt verdacht van mishandeling van Matrasing N. (61). Sefanjo,G. blijkt militair te zijn. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de Militaire Politie.

De politie van het ressort Livorno kreeg op 28 oktober de melding binnen van een geval van mishandeling op de openbare weg. Nabij de hoek van de Martin Luther King- en de Pandiet Paltan Tewarieweg troffen de wetsdienaren Mitrasing N. aan die niet aanspreekbaar was.

Onderzoek wees uit dat Mitrasing N. de bestuurder was van een pick-up en dat hij een woordenwisseling kreeg met de bromfietsbestuurder Sefanjo G. Deze woordenwisseling had tot gevolg dat de militair Mitrasing met vermoedelijk een kapotte straattegel slagen op diens hoofd toebracht en wel zodanig dat die zwaar gewond raakte. Hij ging weg voor dat de politie ter plaatse arriveerde. Op camerabeelden is te zien dat Mitrasing N. een houwer vasthield, meldt de politie Public Relations.

Friday 22 March
Thursday 21 March
Wednesday 20 March