Politie-informatie over zwaar verkeersongeval Magentaweg
22 Jan 2018, 10:02
foto


Chys Doelare (18) heeft het leven gelaten na een verkeersongeval zaterdag aan de Magentaweg. Hij was als mede-inzittende in een voertuig dat door zijn broer Raoul werd bestuurd.

Bij aankomst van de verkeersunit van regio Midden op de plek, werden de slachtoffers aangetroffen. Chys vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast.

Raoul is zwaar gewond per ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij was niet aanspreekbaar en is in kritieke toestand opgenomen op de afdeling Intensive Care.

Volgens het voorlopige onderzoek is gebleken dat de broers met het voertuig reden over de Magentaweg komende vanuit de Indira Gandhiweg richting de Magentakanaalweg. Raoul die vermoedelijk met een hoge snelheid reed, moet op een bepaald moment de controle over de besturing van het voertuig hebben verloren. Hij kwam daarbij tegen een elektrische mast aan, waarna de pick-up over de kop sloeg.

De bestuurder is in het bezit van een geldig rijbewijs. Vanwege zijn gezondheidstoestand kon niet worden vastgesteld of hij onder invloed van alcohol heeft deelgenomen aan het verkeer.

Het ontzielde lichaam van Chys is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Met het overlijden van dit slachtoffer staat de verkeersbarometer landelijk op 5, meldt de politie Public Relations.

Tuesday 19 February
Monday 18 February
Sunday 17 February