CEO O'Niel: Uniqa gaat niet stoppen in Suriname
19 Nov 2013, 03:00
foto


Telecom provider Uniqa zal de operaties in Suriname niet stopzetten. "Ook al overweegt de Curaçaose moedermaatschappij UTS afstand te doen van haar investering in Suriname. Uniqa is er om te blijven", garandeert de CEO van Uniqa, Etto O'Niel.

UTS ondervindt hevige concurrentie en staat de laatste tijd erg onder druk van de 'diverse stakeholders', maar er is nog geen definitieve beslissing gevallen over de operationele vorm van Uniqa in Suriname, stelt O'Niel. Het bedrijf is trots op de 3G internet diensten die het aanbiedt. De topman van het bedrijf merkt op dat Uniqa stabiele 3G internet diensten tegen de beste prijzen aan het Surinaamse publiek levert.

Levert maatwerk
Uniqa speelt volgens O'Niel in op de dynamiek en de snel groeiende eisen van de markt, inclusief de zakelijke branche welke op zoek is naar maatwerk gelijk aan de buitenlandse ICT ontwikkelingen. Hij merkt op dat de zakelijke klanten Uniqa als de oplossing zien door de service bij levering van hoge capaciteit dataverbindingen van Breedband IP-Cloud Internet en back-up faciliteiten voor hun Internationale allianties en communicatie tussen hun veraf gelegen locaties. Meer specialistische oplossingen kunnen met strategische partners tot stand gebracht worden wat betekent dat invloeden en inzichten van lokale of internationale partners het aanbod van UNIQA zullen versterken. Groei vereist investeringen, stelt het bedrijf.

Uniqa wijst er op dat de geplande investeringen en de netwerk uitbreidingen tezamen met de opening van een tweetal nieuwe shop locaties in de laatste maand alleen, in de aankomsthal van de Johan Adolf Pengel luchthaven en de dokter Sophie Redmondstraat, dit bevestigen. "Heel binnenkort zal het groene licht ook branden te Lelydorp en in het zuiden van Paramaribo", wordt meegedeeld. De lancering van 4G mobiel internet zal volgens O'Niel geen grote inspanning vereisen van het Uniqa-team, omdat deze al op de achtergrond draait en met een druk op de knop gerealiseerd kan worden.
Advertenties

Saturday 20 April
Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April