Publiek bepaalt winnaars Suripoku Awards
02 Feb 2013, 23:00
foto


Eenieder mag vanaf 4 februari stemmen voor de Suripoku Awards 2012. Er mag worden gestemd voor vijf categorieën: Beste vrouwelijke artiest, beste mannelijke artiest, beste nieuwkomer, beste Duo of Groep en Suripoku van het jaar.

Voor vier categorieën zijn er elk drie nominaties waarop mag worden gestemd. Voor de Suripoku van het jaar 2012 zijn er vier nominaties. De Stichting Supo zegt in een persbericht dat voor de nominaties is gewerkt met de lijsten van de Suripoku Hitshow 2012.

Stichting Supo zet zich in voor de ontwikkeling van de Surinaamse muziek. Het gaat om muziek dat door een artiest met Surinaamse achtergrond is gemaakt en het is niet gebonden aan plaats of stijl. De stichting probeert dit doel te bereiken door verschillende activiteiten te organiseren. Eén daarvan is de Suripoku Hitshow, de top 5 van de Surinaamse muziek die via verschillende media wordt gepresenteerd.

De Suripoku Awardshow is een uitvloeisel van de Suripoku Hitshow en wordt op 6 maart gehouden in TBL Cinemas. Je kan stemmen via de website van Suripoku Awards. De stichting zal vanaf 18 februari ook stem hotspots hebben, waar je via stemmachines je favoriet kunt kiezen.
Advertenties

Thursday 28 March
Wednesday 27 March
Tuesday 26 March