Worstel Federatie huldigt worstelaars
14 Jan 2013, 02:00
foto
De meest belovende worstelaar Antonio Troenodikromo en worstelaar van het jaar 2012, Soeradj Kowlesar.


De Surinaamse Worstel Federatie (SWF) heeft vijf worstelaars gehuldigd en daarmee ook het jaar 2012 afgesloten. Voorzitter Rawien Changoer van SWF zegt aan Starnieuws dat de worstelaars voor het eerst in de bloemetjes zijn gezet. Alle worstelscholen die actief betrokken waren bij de activiteiten van SWF het afgelopen jaar, waren uitgenodigd om de huldiging mee te maken, zaterdagavond.

Alle kampioenen van 2012 hebben een certificaat gekregen. Ook de leden van het wedstrijdbureau zijn de bloemetjes gezet. Dennis Touw Ngie Tjouw heeft namens de worstelscholen het bestuur bedankt voor het werk dat is verzet. Hij vindt dat er weer op niveau geworsteld wordt.

De vier gehuldigden zijn: Rudy Padarth (Jai Hind Nikerie) en Roepchand Kowlesar (Jai Hanoeman) zijn uitgeroepen tot de voorbeeldige worstelaar 2012, meest belovende worstelaar is Antonio Troenodikromo (Worstelschool Commewijne) geworden en Soeradj Kowlesar (Jai Hanoeman) mag zich worstelaar van het jaar noemen.

Changoer merkt op dat het bestuur meer dan tevreden is met de behaalde doelen van het afgelopen jaar. “We hebben meer verwezenlijkt dan er gepland was. Het ging om een ambitieus plan. Voor 2013 is het deelnemen aan de championships in de regio het belangrijkste. De eerste activiteit wordt over twee maanden, van 18 tot 23 maart, in Guatemala gehouden. Daarnaast willen wij arbiterscursus op internationaal niveau en een internationale coach naar Suriname laten halen", vertelt Changoer.
Advertenties

Thursday 25 April
Wednesday 24 April
Tuesday 23 April