Kermisorganisator Gajadien doet aangifte tegen dc Bink
18 Dec 2012, 06:00
foto
Kermisorganisator Jairadj Gajadien


Kermisorganisator Jairadj Gajadien heeft maandag samen met zijn advocaat Georgette Leter aangifte gedaan bij de politie van Meerzorg tegen districtscommissaris (dc) Ingrid Karta-Bink. Dit zegt Gajadien aan Starnieuws. Hij merkt op dat er meerdere inspecteurs aanwezig waren bij de aangifte.

Advocaat Leter zegt aan Starnieuws dat de aangifte te maken heeft met vier artikelen van het wetboek die overtreden zouden zijn. Er is aangifte gedaan tegen oneigenlijk gebruik van overheidsgezag. Daarnaast is er onterecht geld afgetroggeld van haar cliënt. Leter deelt mee dat de aangifte reeds gedaan is en dat het nu wachten is op het onderzoek van de politie.

Over de aangifte van dc Bink, aangifte voor belediging door Gajadien, heeft de kermisorganisator niets vernomen. Hij is ervan overtuigd dat deze zaak tot de bodem onderzocht zal worden.
Volgens Gajadien heeft de dc hem SRD 12000 aan ‘tyuku’ gevraagd om de vergunning, voor het organiseren van kermis in de maand december, te verstrekken. Nadat hij geweigerd heeft om dit bedrag te betalen, heeft Bink hem geen vergunning verstrekt. Gajadien plaatste een bord op het terrein, waar de kermis gehouden zou worden, met als opschrift: 'Geen kermis. Dc Bink is zwanger 6 maanden en 7 dagen. Wil tyuku hebben'. Dit bord is verwijderd door de politie.

De dc ontkent tegenover Starnieuws de beschuldigingen van Gajadien en zegt dat zij zich nooit voor dit soort praktijken leent. Bink beweert dat zij nooit geld heeft ontvangen, maar juist goede gesprekken met de organisator heeft gevoerd. Zij deed aangifte bij de politie over deze zaak.
Advertenties