Ravaksur misnoegd: Geen data over stroom ontvangen
21 May, 00:01
foto
In een brief aan president Chan Santokhi uit Ravaksur plus, haar misnoegen over het niet nakomen van gemaakte afspraken.


Ravaksur, FOLS en BvL/ALS willen binnen 48 uur data over de stroomvoorziening. Zij willen een spoedoverleg met president Chan Santokhi over het uitblijven van de gegevens. Dit hebben de vakbondsleiders maandag in een brief aan de president meegedeeld. 

Deskundigen van de vakbeweging hebben geen data gekregen zoals was beloofd tijdens een eerder onderhoud met de president. De afspraken die op 7 mei waren gemaakt tussen partijen tijdens de vergadering onder leiding van de president, hebben geen enkel resultaat opgeleverd.

De deskundigen hebben verzuimd om de data die opgevraagd waren, ter beschikking te stellen. De president had de deskundigen een week de tijd gegeven om met elkaar in overleg te treden. Die week is intussen sinds 14 mei voorbij.

"Wij vinden dit een zeer kwalijke en niet acceptabele zaak en doen een beroep op u om er zorg voor te dragen dat de opgevraagde data binnen de termijn van 48 uur wordt opgeleverd", schrijven de vakbondsleiders. "Aangezien door het uitblijven van de opgevraagde data grote delen van onze samenleving worden gedupeerd, zijn wij dezerzijds bereid om in een door u te organiseren spoedoverleg over deze materie verder van gedachten te wisselen, teneinde aan u aan te geven wat de conclusies van de door ons aangewezen deskundigen zijn, de problematiek ter zake de tariefaanpassingen".

De brief is ondertekend door Errol Snijders (Moederbond), Michael Miskin (CLO), Dayanand Dwarka (C-47), Armand Zunder (PWO), Sonny Chotkan (OSAV), Marcellino Nerkust (FOLS) en Reshma Mangre (BvL/ALS).
Advertenties