SLM zet tweede toestel 'Victory' in op regionale route
14 Nov, 02:54
foto
Passagiers van de inaugurele vlucht van de SLM zijn verrast met een powerbank. Tijdens de vlucht bleek dat de eerste commerciële vlucht is uitgevoerd met 'Victory'. De mededeling aan boord werd met applaus verwelkomd.


Passagiers op de vlucht Paramaribo-Curaçao-Aruba en terug, zijn aangenaam verrast door Surinam Airways. Het tweede vliegtuig van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft maandag zijn inaugurele vlucht uitgevoerd. De passagiers hebben een powerbank van de vliegmaatschappij gekregen als herinnering aan deze speciale vlucht.

Het lease toestel van de SLM, B737-800, de PZ-TCX, dat omgedoopt is in 'Victory' is speciaal voor de uitvoering van de regionale route. Het vliegtuig is in september geland op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Daarna moesten diverse formaliteiten worden uitgevoerd. Intussen is alles rond en kon de inaugurele vlucht worden uitgevoerd.

Van de bemanning krijgen de passagiers een cadeautje.

De Boeing 737-800 is het derde toestel van de SLM. De Airbus A340-300 wordt ingezet op de Mid-Atlantische route. De SLM wil stap voor stap de destinaties uitbreiden. De ingebruikname van 'Victory' biedt diverse mogelijkheden voor de luchtvaartmaatschappij. De vucht van gisteren was behoorlijk volgeboekt.



Met de komst van de PZ-TCX wordt de operationele flexibiliteit verhoogd en tevens de basis gelegd voor de uitgezette groei naar stabiliteit.
Advertenties