Nadistributie monikarta Paramaribo en Wanica
09 Oct, 06:52
foto
In Paramaribo en Wanica is de distributie van de monikarta voor koopkrachtversterking afgerond. Niet iedereen die een sms heeft gekregen, heeft de kaart opgehaald.


Veel monikarta's voor personen die in aanmerking komen voor koopkrachtversterking van SRD 1.800 zijn nog niet opgehaald. Het ministerie van Sociale Zaken & Volkshuisvesting heeft monikarta's uitgedeeld in Paramaribo en Wanica. Vanaf vandaag kunnen personen nog terecht bij het AOV-kantoor om hun monikarta op te halen.

In de praktijk blijkt dat velen ook geen sms hebben gekregen van het ministerie om hun monikarta op te halen. Minister Uraiqit Ramsaran zegt dat personen telefoonnummers hebben opgegeven, die niet op hun naam zijn geregistreerd. De boodschap is daardoor niet bij iedereen aangekomen. Niet alle contactpersonen zouden de boodschap hebben doorgegeven.

Daarom vindt er een nabetaling plaats voor de mensen die wonen in Paramaribo en Wanica. Zij mogen zich aanmelden bij het AOV-kantoor op de hoek van de Gemenelandsweg en de Johan Adolf Pengelstraat. De monikarta kan worden opgehaald tot 19 oktober van 07:00 tot 15.00 uur.

Wie in de twee districten woont en geen sms heeft ontvangen, maar de aanvraag is goedgekeurd, moet zich volgens de minister wenden tot de helpdesk voor verdere assistentie.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May