Politie verwondt vluchtende verdachte
19 Mar, 02:55
foto


Politieambtenaren hebben tijdens de surveillance vrijdagavond vuurwapen geweld gebruikt tegen R.R. aan de Van Sommelsdijkstraat. Tijdens de controle op het voertuig sprong R.R op een onbewaakt moment in zijn auto en reed met verhoogde snelheid weg. De politie was daardoor genoodzaakt vuurwapengeweld toe te passen, waarbij de vluchtende automobilist een schotverwonding heeft opgelopen.

Ondanks deze verwonding reed hij door en bij aankomst op zijn woonadres aan de Pakanistraat, schakelden zijn huisgenoten de politie in. Hierna is hij door medewerkers van het Regio Bijstand Team Paramaribo opgespoord en in de boeien geslagen, meldt de politie Public Relations. 

De autopapieren blijken niet in orde te zijn. De man is ook niet in het bezit van een rijbewijs. Deze verkeersovertreder poogde de dienstdoende ambtenaren om te kopen door te vragen een verkeersovertreding van lagere orde op te leggen dan die zoals boven aangegeven.

Met de ambulance is R.R. voor medische behandeling vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medische behandeling is hij ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Ook het voertuig waarmee hij zich verplaatste is in beslag genomen.

Advertenties

Tuesday 28 March
Monday 27 March
Sunday 26 March