Winkel Latour om onhygiënische situatie gelijk gesloten
02 Feb, 18:52
foto
Een winkel in ressort Latour is gesommeerd de deuren gelijk te sluiten. Dit vanwege de onhygiënische situatie in het magazijn.


Een winkel in Latour moest bij de controle gelijk de deuren sluiten. Er is een onhygiënische situatie aangetroffen in het magazijn. De Economische Controle Dienst (ECD) van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie (EZ) heeft controlewerkzaamheden gevoerd in het ressort Latour.

Tijdens de controle is gebleken dat producten in de winkel niet voorzien waren van prijzen en de rekken waren niet netjes gesorteerd. Daarnaast moest de winkelier gelijk de winkel sluiten vanwege de onhygiënische situatie die is aangetroffen in het magazijn. De betrokken winkelier krijgt de kans om de winkel schoon te maken en de prijs aan te geven op elk product. De winkel mag niet open zolang het niet is schoon gemaakt en alle producten voorzien zijn van een prijskaartje, meldt EZ.

Volgens artikel 7 van het Prijsaanduidingsbesluit (SB 1998 no. 15) is de winkelier verplicht om zich te houden aan de prijsaanduiding van goederen die ten verkoop worden aangeboden in Surinaamse dollar. De vermelding van de prijzen op de goederen is verplicht gesteld.

Klachten kunnen nog steeds worden doorgegeven via het verkort nummer 1940 en Whatsapp +5978530915.


Advertenties

Tuesday 28 March
Monday 27 March
Sunday 26 March