Scholieren betrapt op alcohol- en druggebruik
23 Jan 2023, 20:50
foto


Scholieren zijn maandag betrapt op alcohol- en druggebruik. Ze waren ook bezig met hazardspelen. De buurtmanagers van Uitvlugt, Reginald Nibte en Rudi Tevreden hebben een tip gekregen dat er aan de Ramsoedhweg een concentratie van leerlingen van de omliggende scholen (Natin, Havo en STS 2) zich ter plaatse bevonden.

De buurtmanagers bijgestaan door leden van het surveillanceteam Duisburglaan gingen ter plekke voor controle. Bij het zien van de politie lukte het enkelen om via een vluchtroute de plaats onopgemerkt te verlaten. De wetsdienaren troffen daarbij ook enkele bromfietsen aan waarvan er geen bescheiden getoond konden worden.

Deze bromfietsen werden door een sleepbedrijf weggesleept naar de berging en zullen worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaren, wanneer zij de bescheiden kunnen overleggen, meldt de politie Public Relations.

De politie doet wederom een beroep op de schoolleiding om andere maatregelen te treffen wanneer scholieren vrije lesuren hebben. Gebleken is dat zij van de vrije lesuren gebruik maken en ertoe overgaan tot het plegen van strafbare handelingen.
Advertenties

Sunday 03 March
Saturday 02 March
Friday 01 March