Tweewekelijks overleg OW en Juspol over bouwkundige projecten
06 Oct 2022, 15:17
foto
Tweewekelijks directie-overleg tussen de ministeries Openbare Werken en Justitie en Politie over cruciale bouwkundige projecten.


Bij het tweewekelijkse directie-overleg tussen de ministeries van Openbare Werken (OW) en Justitie en Politie (Juspol) over cruciale bouwkundige projecten, waren maandag ook de ministers Riad Nurmohamed en Kenneth Amoksi, aanwezig. Er is gesproken over de voortgang van Juspol-projecten, zoals de bouw van cellenhuizen, politiebureaus en renovaties van kantoorruimtes ten behoeve van diverse diensten en korpsen.

Juspol heeft een reeks bouwkundige projecten in uitvoering en OW is gevraagd de begeleiding te doen. Amoksi wilde op de hoogte zijn van de stand van zaken. Er is gekeken naar de huidige begroting ter realisering van de projecten en hoe deze in hoog tempo getrokken kunnen worden door OW. Er zijn reeds projecten in uitvoering en andere zitten in de gunningsfase die binnenkort van start gaan, terwijl een aantal nog in de aanbestedingsfase zijn, meldt OW.

Momenteel wordt gewerkt aan het opheffen van daklekkages van het tweelinggebouw op het hoofdkantoor van Juspol. In de gunningfase zit de afbouw van de KPS-post te Moengo. De directeur van Justitie en vertegenwoordigers van het Korps Politie Suriname, Korps Brandweer Suriname en het Korps Penitentiaire ambtenaren, waren aanwezig tijdens het overleg in de vergaderzaal van OW.

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May