Suriname betting: Laat de Devatá's (Goden) met rust!
06 Jul 2022, 21:04
foto


De Organisatie Hindoe Media (OHM) krijgt vele boze reacties van verontruste burgers over het feit dat afbeeldingen van Hindu Devatá's te zien zijn bij een online gamegokspel. Dit roept ernstige vragen op! Hoe kunnen o.a. Ganesh Devatá, een boek met het 🕉️ Aum-teken symboliserende een heilig boek zo misbruikt worden om gelovigen en anderen te lokken om te gokken in de (wan)hoop meer geld te zullen ontvangen?

Ganesh Devatá wordt bij elke religieuze activiteit of gebedsdienst als eerste aanbeden vanwege de "boon" die hij van de Schepper Brahmá heeft gehad. Hij is de symboliek van een voorbeeldige en standvastige zoon, kennis en beschermer tegen het kwaad.

Stichting OHM roept dit gokbedrijf maar ook alle andere gokhuizen, casino's en online bettings op om deze godsafbeeldingen en -symbolen onmiddellijk te verwijderen en zulks in de toekomst na te laten. In de huidige economische crises hebben onze burgers het al moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen. Goddelijke aanlokmiddelen zijn uit den boze en zijn zeer afkeurenswaardig. Het moreel-ethisch verval neemt alsmaar toe.


Laten wij als samenleving krachtig hiertegen protesteren ongeacht om welk geloof het ook moge gaan. Dit kan niet worden getolereerd in onze harmonieuze samenleving. Wij rekenen erop dat deze onderneming de gewraakte afbeeldingen onmiddellijk verwijderd.

Organisatie Hindoe Media

 

 
Advertenties

Thursday 02 May
Wednesday 01 May