Suriname verliest met 1-3 tegen Jamaica
08 Jun 2022, 00:00
Jamaica heeft de leiding genomen in groep A van de Concacaf Nations League. Mexico moet nog in actie komen tegen natio zaterdag.

Suriname heeft de uitwedstrijd tegen Jamaica zojuist met 1-3 verloren. Het enige doelpunt van natio is gescoord door Yanic Wildschut in de 20e minuut. Vier minuten daarvoor had Ravel Morrison de openingsgoal voor de Reggae Boyz op zijn naam geschreven.

Kort vóór rust bracht Junior Flemmings Jamaica, in het Independence Stadium in Kingston, op 2-1 voorsprong. Flemmings was ook de scorer voor zijn land in Suriname afgelopen zaterdag. Die wedstrijd eindigde 1-1 in het Franklin Essed stadion.

In de tweede helft kon Jamal Lowe in de 69e minuut gemakkelijk het derde doelpunt voor Jamaica op het scoreboard vastleggen. De verdediging van Suriname reageerde niet alert genoeg. Jamaica staat aan top van de groep met 4 punten uit twee wedstrijden. Suriname heeft 1 punt. Zaterdag komt natio in groep A van de Concacaf Nations League uit tegen Mexico.