Vriendin misbruikt na toedienen sukru
25 Jan, 06:41
foto


Giorgio I. heeft naar zijn verklaring zijn vriend Ivan S. geholpen door seks te hebben met zijn vriendin. Hij zei maandag dat Ivan S. tijdens de seksuele omgang met zijn vriendin niet verder kon. Giorgio I. ging over tot de seksuele handelingen met de jonge vrouw. Giorgio I. en Ivan S. worden verdacht van verkrachting.

Het slachtoffer hield van Ivan S. Zij verwachtte niet dat Ivan S. zou toelaten dat Giorgio I. seks met haar zou hebben. Zij was samen met Ivan S. naar het pand van Giorgio I. gegaan. Giorgio I. heeft sukru in haar drank gezet waardoor zij seksuele gevoelens heeft gekregen. Zij heeft toegestemd voor seks met Ivan S., maar constateerde dat ook Giorgio I. seksuele handelingen met haar uitvoerde. Nadat zij bijkwam, ging zij naar huis. De volgende dag heeft zij een test laten doen. Het resultaat was duidelijk dat drugs in haar lichaam was.

De verdachten die rechtsbijstand krijgen van advocaten Arjan Ramlakhan en Georgette Leter, moeten in maart weer voor de rechter verschijnen. Officier van justitie Bibian Tjin Liep Shie zal die dag haar strafvoorstel doen.

Maandag heeft de rechter samen met Tjin Liep Shie en de advocaten Leter en Ramlakhan enkele voiceberichten beluisterd. Het is Giorgio I. die aanwijzingen middels voiceberichten gaf die onderschept zijn door de politie.
Advertenties

Saturday 28 May
Friday 27 May
Thursday 26 May