Rechter honoreert verzoek advocaat
08 Dec, 08:38
foto


Het verzoek van advocaat Therese Roos is gehonoreerd. Zij vroeg de voorlopige vrijlating van Emerson O., die samen met Ferreira V. en Raimundo V. verdacht wordt van berovingen. Rechter Maytrie Kuldip Singh honoreerde het verzoek vanwege het feit dat er geen ernstige bezwaren meer zijn.

Roos zei dat Emerson O. bijkans een jaar in gevang is. De man, die een gezin heeft, legde een ontkennende verklaring af. Roos voerde in haar verzoek aan dat een getuige is gehoord die Emerson O. niet heeft herkend als een van de rovers die een gewapende roofoverval in haar salon heeft gepleegd.

Het verzoek tot de vrijlating van Ferreira V. is afgewezen. Zijn advocaat Chandra Algoe heeft ook gezegd dat Ferreira V. niet is herkend bij de beroving in een salon. Bij een andere ten laste gelegde beroving wilde het slachtoffer de zaak op de zitting intrekken. Het verzoek van advocaat Irvin Kanhai is gehonoreerd om een auto, die in beslag genomen is, terug te geven aan Ferreira V. Raimundo V. is nog voortvluchtig.

Deze zaak wordt vervolgd op 17 februari.
Advertenties