Nickerie herdenkt aangepast 46 jaar Srefidensi
24 Nov, 07:36
foto
In Nickerie wordt een aangepast programma uitgevoerd ter gelegenheid van 46 jaar onafhankelijkheid.


Ook in het district Nickerie zijn de activiteiten rond 46 jaar onafhankelijkheid aangepast. De Srefidensi-commissie heeft een feestweek georganiseerd voor alle ressorten van het district. Het startsein is op zondag 21 november gegeven door een fietstocht van 15 km waaraan ongeveer 100 deelnemers hebben meegedaan. 

Maandag waren er dominowedstrijden op het bordes van het commissariaat. De bewoners van huize Francis hebben bezoek gehad van de leden van de commissie om hun haar te knippen en voor een pedicure en manicure behandeling. Dinsdag werd deze activiteit voortgezet in Huize Rust en Werk.  In de oostelijke en westelijke polders, respectievelijk, Solom en Skroetjieweg zijn voetbalwedstrijden gehouden.

Vandaag start de braderie in Nieuw Nickerie en er is een lezing in het Districtszaal gepland. Op 25 november zullen in Wageningen een fietstocht en voetbalwedstrijden worden gehouden. In Nieuw Nickerie zullen er ook culturele activiteiten zijn op het bordes van het commissariaat. De activiteiten zullen live worden uitgezonden via Rasonic TV. De lokale bevolking wordt gevraagd om zoveel mogelijk van huis uit te genieten van de activiteiten.
Advertenties