Vrouw overleden na ongeluk tijdens schoonmaken huis
24 Sep, 21:06
foto


Travaga Sanches (56) is overleden tijdens werkzaamheden in een woning te Uitvlugt. Politieagenten van de afdeling Kapitale Delicten troffen de vrouw, die de Cubaanse nationaliteit heeft, besmeurd met bloed aan. Zij was als interieurverzorgster werkzaam op een woonadres te Uitvlugt.

Het politieonderzoek wees uit dat de vrouw op een toiletpot was gaan staan om het verhoogd gedeelte van de tegels schoon te maken. De toiletpot brak daarbij en de vrouw zakte door de toiletpot en liep een gapende verwonding op aan haar rechterbeen ter hoogte van haar knieholte.

De bewoners waren op dat moment niet thuis. Sanches raakte in paniek en liep rond in het huis. Op een bepaald moment belde zij met een familielid en gaf de persoon te kennen dat zij dood gaat. Het familielid stapte in een taxi om de vrouw te assisteren, maar wist niet waar haar juiste werklocatie was. De eigenaar werd in kennis gesteld, waarna zowel de politie en de familie zich toegang konden verschaffen tot de woning.

De ambulance werd ingeschakeld en terwijl het ambulancepersoneel bezig was het slachtoffer te verplegen, kwam de vrouw ter plekke te overlijden. Aangezien er geen sprake is van een misdrijf, werd het ontzielde lichaam in opdracht van het Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden.
Advertenties

Tuesday 19 October
Monday 18 October
Sunday 17 October