Politie geeft identiteit verkeersdode Commewijne vrij
24 Sep, 18:53
foto


De bromfietser Bidjaikoemar Ghisiawan (57) liet op donderdag 23 het leven na te zijn aangereden door een vrachtwagen op de kruising van de Mangrey- en de Oost-Westverbinding, in het district Commewijne.  De politieambtenaren begaven zich naar de locatie en troffen de bromfietser die geen teken meer van leven vertoonde op het wegdek aan. Een arts stelde formeel de dood van het verkeersslachtoffer vast.

Onderzoek wees uit dat beide bestuurders over de Oost-Westverbindingweg reden, komende vanuit de richting van Tamanredjo en gaande in de richting van het oud Veerplein. De 46-jarige vrachtwagenchauffeur die voorreed, beschreef op voornoemde kruising een linkse bocht in de Mangreyweg, zonder voorrang te verlenen aan het recht doorgaand verkeer met voor Ghisjawan het noodlottige gevolg.

Het rijbewijs van de vrachtwagenchauffeur die niet onder invloed van alcohol verkeerde is hangende het onderzoek ingevorderd, meldt de politie Public Relations. De man werd voorgeleid en na afstemming met het Openbaar Ministerie heengezonden, terwijl het ontzielde lichaam van het slachtoffer ter obductie door de politie in beslag is genomen. Beide voertuigen zijn ter herkeuring eveneens door de politie in beslag genomen.
Advertenties

Tuesday 19 October
Monday 18 October
Sunday 17 October