Virtuele bijeenkomst voor olie- en gasindustrie in oktober
14 Sep, 12:51
foto


Meer dan 700 professionals uit de olie- en gasindustrie, ruim 200 bedrijven, plus 50 sprekers en dik 50 exposanten, zullen naar verwachting deelnemen aan de Suriname International Petroleum & Gas Summit and Exhibition 2021, SIPEX 2021-Virtual Connect (SIPEX 2021). Werkers in de industrie krijgen er de gelegenheid om te netwerken, zaken te doen en partnerschappen te vormen. Het virtuele evenement duurt van 5 tot 7 oktober 2021.

Met een agenda gefocust op bevordering van de ontwikkeling van local content in Suriname, is het doel van SIPEX 2021 om het olie- en gaspotentieel van het land onder de aandacht te brengen van internationale bedrijven en investeerders. De summit wordt georganiseerd door Valiant Business Media, met Staatsolie als Foundation Partner. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan het programma, dat binnenkort beschikbaar zal zijn, zeggen de organisatoren. De ministers David Abiamofo (NH) en Albert Ramdin (BIBIS) en Staatsolie CEO Annand Jagesar, zullen spreken bij de opening van SIPEX 2021 op 5 oktober.

Op 7 oktober zal er een training/workshop Fundamentals of Oil & Gas worden gehouden. Het doel van deze 'webinar' is om lokale leveranciers van goederen en diensten, de media en geïnteresseerden, kennis te laten maken met de basis van de olie- en gasindustrie. Op deze manier krijgen ze, onder meer, een beter begrip van de branche, hoe dingen werken en hoe kansen te herkennen.
Advertenties

Saturday 25 September
Friday 24 September
Thursday 23 September