Drie arrestaties in moordzaak Kanangalaan
09 Sep, 21:14
foto


De politie heeft drie arrestaties verricht in de zaak waarbij R.S. (36) met een dodelijk schotwond werd aangetroffen aan de Kanangalaan, in de omgeving van de Dierentuin. Alle drie zijn na afstemming met het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

Twee van de verdachten zijn een man en zijn vriendin. Deze man was in eerste instantie samen met zijn echtgenote aangehouden. Beiden werden toen in vrijheid gesteld. De man is echter weer aangehouden, maar dit keer samen met zijn vriendin omdat er nieuwe informatie in deze zaak is. Zijn advocaat Chandra Algoe zegt dat de man ontkent iets af te weten van de moord. De aanhouding volgde na de arrestatie van zijn vriendin die een verklaring aflegde dat de man haar had gevraagd het slachtoffer aan de Kanangalaan te krijgen.

De vriendin heeft niet gezien dat de man het slachtoffer heeft gedood. De man zou in een auto zijn gereden naar de Kanangalaan die op naam van een andere man staat. De politie heeft ook de man op wier naam de wagen staat, aangehouden. De man die rechtsbijstand krijgt van advocaat Maureen Nibte heeft in zijn verklaring aangegeven dat hij de auto voor de man had gekocht omdat die het niet op zijn naam wilde kopen vanwege zijn echtscheiding.
Advertenties