Man overleden na neer te zijn gestoken door een vrouw
25 Mar 2021, 15:16
foto


Victor Callender (66) die op 19 maart werd neergestoken door de vrouwelijke verdachte M.O. (33) is zondag overleden op de afdeling Intensive Care van het Academisch Ziekenhuis.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie Lelydorp blijkt dat de man een gezellig samenzijn had georganiseerd met enkele vrouwen. Op een gegeven moment vond hij dat twee van hen de plaats moesten verlaten. De vrouwen weigerden weg te gaan omdat de lockdown al was ingegaan. Deze twee vrouwen hadden op dat moment twee kinderen bij zich, van wie een baby van drie maanden oud.

De man bleef aandringen dat beide vrouwen weg moesten en spoot op een bepaald moment met pepperspray in de ruimte waar zij zich bevonden. Er ontstond een worsteling tussen het drietal. De man werd daarbij neergestoken. Het mes waarmee de man werd neergestoken en een balk zijn ook door de politie in beslag genomen.

Na uitgewerkte informatie werd de 33-jarige vrouw M.O. als verdachte aangemerkt. Zij werd door de politie van Lelydorp opgespoord en aangehouden. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is M.O. in verzekering gesteld.
Het ontzielde lichaam van het slachtoffer Victor Callender is in opdracht van het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen, meldt de politie Public Relations.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May