Vier verdacht van roofmoord Kisoensingh
24 Mar 2021, 05:56
foto


Zjang E., Gavin T., Farick K. en Sevano T. zaten dinsdag in de beklaagdenbank. Zij zouden Randjiet Kisoensingh hebben beroofd en vermoord op 25 november vorig jaar.
 
Nadat de zaak was voorgedragen, heeft rechter Duncan Nanhoe de verdachten kort gehoord. Sevano T. en Farick K. ontkennen schuldig te zijn. Zjang E. bekende dat hij een messteek aan Kisoensingh heeft toegebracht. Het was naar zijn zeggen Sevano T. die met het plan kwam om het latere slachtoffer en zijn vriend te beroven. Gavin T. bekende ook dat Sevano T. het plan voor de beroving had beraamd.
 
Kisoensingh die samen met een vriend was, had de Srefidensi-festiviteiten bijgewoond op het Onafhankelijkheidsplein. Kisoensingh had plaatsgenomen achter het stuur, terwijl de vriend naast het voertuig stond toen ze werden overvallen. Een van de criminelen bracht het slachtoffer een fatale steekverwonding toe. Hij liet ter plekke het leven. In april zullen getuigen in deze zaak worden gehoord. De verdachten krijgen rechtsbijstand van raadslieden Therese Roos, Harold Belfor, Derrick Veira en Shefani Amirkhan.
Advertenties

Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May