Militairen maken terrein Ashiana schoon
05 Mar, 12:21
foto
Militairen van het Nationaal Leger maken het terrein van Huize Ashiana schoon. (Foto's Defensie/CDS)


Militairen van het Nationaal Leger hebben het terrein van bejaardentehuis Ashiana schoongemaakt. Het initiatief tot deze actie komt van minister van Defensie Krishna Mathoera, die bij een bezoek aan een bewoner van het tehuis, de slechte staat van het terrein opmerkte. Gedurende 3 dagen, vanaf maandag 1 maart tot en met 3 maart hebben de militairen het terrein schoongemaakt.

Mathoera heeft haar dank uitgesproken aan het Nationaal Leger dat bereid was om de nodige ondersteuning te verlenen. Zij heeft aangegeven dat het niet gaat om een eenmalige activiteit, maar dat er gekeken zal worden naar een structurele aanpak voor ondersteuning van het tehuis en andere behoeftige organisaties. Mathoera wil dat het leger dichterbij de samenleving moet opereren en de ondersteuning moet geven in moeilijke tijden.

Vooral om het personeelstekort bij Ashiana is de ondersteuning er met open armen ontvangen, zegt de waarnemend onderdirecteur Administratieve Diensten van het bejaardentehuis Ashiana, Rodney Sommandas. Mathoera hoopt dat er vanuit de samenleving ook dergelijke initiatieven voor een schoon milieu zullen komen, meldt de Communicatie Dienst Suriname.

Advertenties

Friday 16 April
Thursday 15 April
Wednesday 14 April