Mindrinetibrug in Brokopondo wordt afgesloten dinsdag
21 Feb, 09:38
foto
De Mindrinetiebrug vertoont verzakkingen en is er stortingsgevaar. De brug wordt vanaf dinsdag afgesloten voor herstelwerkzaamheden.


De metalen Mindrinetibrug in Brokopondo die geruime tijd verzakkingen vertoont, zal vanaf dinsdag 23 februari afgesloten zijn. De weg zal worden omgelegd voor herstelwerkzaamheden bij het houten gedeelte. De werkzaamheden zullen zeven dagen duren.

De verschillende autoriteiten die met de wegafsluiting te maken hebben, zijn in kennis gesteld door de districtscommissaris van Brokopondo, Ludwig Mendelzoon. Gedurende wegafsluiting is het niet mogelijk om incidenteel gebruik te maken van de levensgevaarlijke metalen brug. Er is stortingsgevaar. "Beter de offers brengen dan dat er doden vallen bij de brug", stelt de districtscommissaris. De situatie van de brug is vrij ernstig, benadrukt hij.

Verschillende ondernemers die actief zijn in het gebied, hebben toegezegd een bijdrage te zullen leveren aan de herstelwerkzaamheden. Aan alle weggebruikers wordt gevraagd rekening te houden met de afsluiting. Bij eventuele overtreding zal streng worden opgetreden.

Vrachtwagens en transporteurs die gebruik maken van de Afobakaweg de wegstrekking van het district Brokopondo worden gevraagd zich te registreren op het telefoonnummer 8825843 op het secretariaat van districtscommissaris. Dit om een overzicht te hebben van het aantal voertuig per bedrijf. Na de registratie komt er een vergadering met transporteurs en vrachtwagenhouders/eigenaren.

Wednesday 03 March
Tuesday 02 March
Monday 01 March