Vrouw na verkeersongeval overleden; geen verkeersdode
28 Jan 2021, 23:19
foto


Irene Soerokarso (60) is op woensdagmiddag na een verkeersongeval aan de Bomaweg vermoedelijk door een hartinfarct overleden. Het ontzielde lichaam van de vrouw is na overleg met het Openbaar Ministerie ter obductie in beslag genomen. Volgens het obductierapport is zij vermoedelijk door een hartinfarct overleden. Zij wordt dus niet tot een verkeersdode gerekend, meldt de politie Public Relations.

Het slachtoffer Soerokarso zat in een voertuig dat bestuurd werd door haar echtgenoot S.T. (70). Samen met hun 4-jarige kleinzoon A.T. reden zij over de Bomaweg komende vanuit de richting van de Mohamed Rashied Pierkhanweg gaande in die van de Welgedacht C weg. Op een bepaald moment kwam het voertuig ter hoogte van Leiding 16 in een langs de weg lopende goot terecht.

Volgens verklaring van de 70-jarige autobestuurder S.T. viel hij achter het stuur in slaap. Zijn vrouw liet na ongeveer dertig minuten van het gebeurde ter plaatse het leven. Een ingeschakelde arts de dood vast. De autobestuurder die in het bezit is van een geldig Surinaams Rijbewijs en niet onder in vloed was van alcohol, werd samen met zijn kleinzoon per ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo voor het verkrijgen van medische hulp. Zij vertoonden geen zichtbare letsels aan het lichaam.
Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May