Dossier Corona: Is een totale lockdown ongrondwettelijk?
29 Jan 2021, 19:13
foto


Op 11 januari 2021 oordeelde het Gerechtshof van de deelstaat Thüringen in Duitsland dat de Corona-maatregelen ongrondwettelijk waren en een schending van de menselijk waardigheid. Met deze uitspraak heeft de rechter het fundament onder de Corona-maatregelen uitgehaald.De rechter legde daarbij uit waarom er naar zijn oordeel geen steekhoudende argumenten voor de maatregelen bestaan. Het enige acceptabele en steekhoudende argument acht de rechter als er sprake is van een 'epidemische situatie van nationale omvang'. Hij acht zo’n argument niet aanwezig.

Daarnaast is het contactverbod in strijd met de menselijke waardigheid die wordt gegarandeerd in artikel één van de Duitse grondwet. Zo'n contactverbod is alleen verenigbaar met de menselijke waardigheid als er zich een noodsituatie voordoet waarin het gezondheidssysteem dreigt in te storten. En precies daar knelde het schoentje. Want de verdediging pleitte dat dit niet het geval was. Volgens Dr. Reiner Füllmich, een Duitse jurist die ook in de VSA werkzaam is, duidden de feiten niet op een Corona-pandemie, maar wel op een PCR test fraude. 

Dr. Füllmich, een Duitse jurist die ook in de VSA werkzaam is, is bekend vanwege de aanklachten tegen Deutsche Bank; tegen Volkswagen – omtrent het dieselmotorschandaal – en tegen Khüne & Nägel, een Duitse transportgigant, inzake miljoenenfraude. Hij is een internationaal gerespecteerd jurist die zijn aanklachten ondersteunt met feiten en harde bewijzen.

Medio 2020 richtte hij met vier andere collegae een onderzoekscommissie op die wetenschappers bevraagt inzake Corona. Dat leidde tot onthutsende bevindingen die nu uiteindelijk door een rechtbank worden bevestigd. In de Duitse rechtszaak zijn er drie zaken zeer sterk naar voren komen.
1. de PCR-testen geven een zeer sterk vertekend beeld van de werkelijke ernst van de besmetting. De gepubliceerde cijfers zijn onbetrouwbaar en creëren vooral een angstpandemie
2. de Corona-epidemie is geen pandemie, maar qua mortaliteit te vergelijken met een doorsnee jaarlijkse griepepidemie
3. de door het WHO voorgestelde protocollen zijn schadelijk op humaan, sociaal en economisch gebied. Zij zijn eveneens tegen de grondwet.

Al op 9 november 2020 bevestigde het Ministerie van Volksgezondheid in Berlijn officieel dat een Corona-infectie niet kan worden opgespoord met een PCR-test. Op de vraag van een parlementslid in de Bundestag (parlement) of "een PCR-test in staat is om een onderscheid te maken tussen een 'reproductieve en een 'niet-reproductieve' virus", antwoordde de regeringsadministratie met een "nee". Deze visie is ondertussen onderschreven door een parlementaire onderzoekscommissie in Frankrijk en het Centre for Disease Control in de VSA.

Cijfers als 80% en meer foutmeting komen in verschillende onderzoeken naar voor. Als een PCR-test geen onderscheid kan maken tussen een reproductief en een niet reproductief virus, wat test het dan? Vandaar dat Dr. Füllmich bepleitte dat het aantal door PCR-test gemeten besmettingen nietszeggend is met betrekking tot de mogelijkheid van de overdraagbaarheid van het virus. Hoe meer testen, hoe meer positieven.

Ook Michael Yeadon, voormalige vicepresident en Hoofd Onderzoek van Pfizer, stelde al na de eerste golf dat: "de vatbare Britse populatie nu voldoende uitgeput is en de immuunpopulatie voldoende groot dat er niet nog een grote, nationale uitbraak zal plaatsvinden van Covid-19." Hij zei dat de Scientific Advisor Group for Emergency (SAGE), een overheidsinstantie, fatale fouten heeft gemaakt bij de beoordeling van de SAR-CoV-2-pandemie. "Beperkte, regionale uitbraken zullen zichzelf beperken en de pandemie is effectief voorbij", schreef Yeadon.

Hierdoor oordeelde de Duitse rechter dat de maatregelen ongrondwettelijk zijn, omdat er geen sprake is van een noodsituatie waarin het gezondheidssysteem dreigt in te storten of van een gevaarlijk reproductief virus. Eveneens dat de maatregelen tegen de menselijke waardigheid indruisen en dat sociale contacten kunnen niet worden verbannen.
Komen er nu nieuwe claims van gedupeerden of is deze eerste overwinning van de lockdownsceptici slechts een karoe wiwiri faya? "Deze maatregelen zijn ontwrichtend voor de samenleving, voor de sociale structuren en de economie van elk land," stelt Dr. Reiner Fullmich. "Zij ondermijnen de Grondwet, de democratie en kunnen slechts leiden naar een totalitair fascistisch regime". 
 
Indien de PCR-testen inderdaad onbetrouwbaar blijken te zijn dan is de vraag terecht wie werkelijk baat heeft bij de huidige lockdown, tenzij het de aandeelhouders zijn van de farmaceutische giganten. Het goede nieuws is dan evenwel dat onze president, ondanks zijn positieve PCR-test, waarschijnlijk dan toch kerngezond is.

jef.crab@hotmail.com

_______________________________________________________________________________________________
I Amtsgericht Weimar, Thuringen.  Urteil vom 11. Januar 2021, Aktenzeichen 6 OWi – 523 Js 202518/20.
II Een vollediger beeld van de feiten en bevindingen kan worden gevolgd op https://www.youtube.com/watch?v=uQuYwJ-fjfY&list=PL4huDqbzL5p0vQqOgqD9j3ibcj-ycED3Q&index=3
III https://www.frontnieuws.com/duitse-regering-bevestigt-statelijke-corona-fraude-pcr-tests-kunnen-geen-infectie-opsporen/
IV https://lockdownsceptics.org/?s=yeadon

Advertenties

Monday 06 May
Sunday 05 May
Saturday 04 May
Friday 03 May