Politie over zware aanrijding Afobakaweg
08 Dec 2020, 10:56
foto


Drie mannen, een vrouw en een meisje zijn zondag bij de zware aanrijding op de Afobakaweg tussen mast 18 en 19 overleden. Vijf anderen die zwaargewond raakten zijn opgelopen in het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Een van de doden is een militair, zegt de afdeling Public Relations van de Politie.

De volledige persoonsgegevens van de overledenen ontbreken, meldt de politie. De frontale botsing tussen een pick-up en een Noah-busje vond omstreeks kwart voor vier in zondagmiddag plaats. De drie personen die in de pick-up zaten  - moeder, vader en kind - zijn per eigen gelegenheid naar de Spoedeisende Hulp van het AZP gegaan. In het busje zaten tien personen, van wie vijf zijn overleden. De bestuurder is een van de dodelijke slachtoffers.

De politie is nog niet uit de oorzaak van de botsing waarbij beide voertuigen uit tegenovergestelde richting kwamen. De brandweer moest eraan te pas komen om de vijf levenloze lichamen uit het wrak van het busje te halen. Het rijbewijs van de pick-upbestuurder is ingevorderd. De vijf lijken zijn in beslag genomen.
Advertenties

Friday 19 April
Thursday 18 April
Wednesday 17 April