Annand Jagesar nieuwe algemeen directeur Staatsolie
20 Nov, 11:50
foto
Staatsolietopper Annand Jagersar


Annand Jagesar, Deputy Director Downstream, zal algemeen directeur Rudolf Elias opvolgen bij Staatsolie. Het contract van Elias loopt in december af. Jagesar is in lijn van de opvolging. Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking heeft dat vandaag bekendgemaakt op een persconferentie.

Ramdin deelde mee dat directielid Wim Dwarkasing, die jarenlang zijn krachten heeft gegeven aan Staatsolie, met pensioen gaat. Daarom is besloten om twee directieleden te benoemen, zodat de overgang naadloos geschied. Rekha Bisumbhar die gegroeid is in het bedrijf, is toegetreden tot de directie.

De aandeelhouder, de raad van commissarissen en de directie hadden gisteravond een bijeenkomst waarbij diverse besluiten zijn genomen. Ramdin legde uit dat internationaal de ogen ook op Staatsolie zijn gericht. Het is belangrijk dat tijdig besluiten worden genomen, wat vertrouwen creëert in de olie- en gassector. De regering is ervan overtuigd dat met de benoeming van Jagesar als statutair directeur dat vertrouwen is gewaarborgd. 
Advertenties