Politie-informatie over dodelijk verkeersongeval Afobakaweg
05 Nov, 20:32
foto


Gwens Flautantie (23) en Ronald Boede (30) zijn woensdag omgekomen aan de Afobakaweg ter hoogte van mast 106. Autobestuurder Roberto K. (33) raakte zwaar gewond. Hij is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis. Zijn rijbewijs was in januari 2019 ingevorderd. 

Onderzoek wees uit dat de autobestuurder vermoedelijk met een hoge snelheid reed over de Afobakaweg. Hij kwam vanuit de richting van Klaaskreek en ging richting Brownsweg. Op gegeven moment moet hij in slaap zijn gevallen. Hij verloor daarbij de controle over de besturing van het voertuig, waarbij de auto van de weg geraakte. Het voertuig ging vervolgens over de kop en kwam in een afdaling langs de weg terecht waar het tegen een heuvel botste, meldt de politie Public Relations. 

Roberto K. was toen de politie ter plekke aankwam inmiddels voor medische hulp afgevoerd naar de RGD-polikliniek van Klaaskreek. Hij is met de ambulance van de RGD polikliniek overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Hij bleek een ribfractuur en inwendige kneuzingen te hebben opgelopen.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Roberto K. in verzekering gesteld. De twee ontzielde lichamen zijn voor obductie in beslag genomen.
Advertenties