Santokhi: Kwestie zoon in privé-sfeer oplossen
29 Oct, 13:29
foto
President Chan Santokhi tijdens een regeringspersconferentie woensdag. De kwestie van zijn zoon zal hij privé oplossen. (Foto: Ranu Abhelakh)


President Chan Santokhi bevestigt op een vraag tijdens de regeringspersconferentie van woensdagavond dat de voice die viraal ging op social media van zijn zoon Richano is. Hij heeft flink kritiek geleverd op zijn vader als regeringsleider en vindt dat First Lady Mellisa de familie schande geeft. Hij hekelt de vele posities die zij bekleedt. 

Er zijn goede gesprekken geweest met zijn zoon, deelt Santokhi mee. "Het zijn allemaal zaken die zich in een privésfeer voltrokken hebben en we zoeken oplossingen en praten binnen de privésfeer", zegt de president. Hij is niet nader ingegaan op de zaken die zijn zoon heeft aangekaart. 

Vicepresident Ronnie Brunswijk heeft in een video-boodschap de zoon van Santokhi opgeroepen om zich niet te laten leiden door andere mensen om dingen over zijn vader te zeggen. Hij merkte op dat zijn vader zeker van hem houdt. "Yu beurt e doro. Niks komt voor zijn tijd", stelt Brunswijk. Hij doet een beroep op Richano om een andere houding aan te nemen tegenover zijn vader. Luister niet naar anderen. Als vicepresident merkt hij op dat zijn vader hem nooit in de steek zal laten. Hij moet ook achter zijn vader staan. Brunswijk deelde publiekelijk mee dat hij en de zoon met elkaar kunnen praten. 
Advertenties