Man doodgestoken te Munder; verdachte aangehouden
15 Oct, 14:41
foto


Anoedjkoemar Chanai (54) is zondag doodgestoken op zijn woonadres in de Vanierstraat te Munder. Een voorbijganger zag het ontzielde lichaam in de open garage op het woonadres liggen. Het lijk vertoonde steekverwondingen waardoor het duidelijk was dat hij om het leven was gebracht. 

Uit het voorlopige politie onderzoek blijkt dat het slachtoffer Chanai door de 58- jarige Devanand H. is neergestoken. De verdachte is inmiddels aangehouden. Hij verklaarde tegenover de politie dat hij naar het woonadres van het slachtoffer ging om een klus te klaren voor een vrouw, die op hetzelfde adres woonachtig is. De man zou vaak mishandeld worden door het slachtoffer. Op die bewuste zondagmorgen kregen de verdachte en het slachtoffer weer ruzie met elkaar. De verdachte Devanand H. had een mes bij zich dat hij gebruikte om het slachtoffer Chanai ettelijke steken toe te brengen. Na zijn daad vluchtte hij weg maar werd dezelfde dag door de politie van het bureau Munder opgespoord en aangehouden.

De verdachte is door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. Hij wordt onder andere verdacht van doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende. De politie van het bureau Munder heeft deze strafzaak voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten, meldt de politie Public Relations. 
Advertenties

Monday 18 January
Sunday 17 January
Saturday 16 January