Best geslaagden Para krijgen prijzen bij drive through
17 Sep, 20:20
foto
President Naomie Banel van Lions Club Para (r), Chyce Soentik (m) en Christopher Amatdoelrasit van O.S. Commissaris Simonspolder


De best geslaagden van het district Para hebben dit jaar hun prijzen bij een drive through op het terrein van het Para te Onverwacht ontvangen. Bij dit jaarlijks schoolwaarderingsproject van Lions Club Para, zijn de geslaagden van GLO en VOJ toegesproken door president Naomie Banel van de serviceclub en Marlene Joden, districtscommissaris van Para.

De geslaagden kregen certificaten, awards en waardebonnen uitgereikt. De uitvoering van het project was een grote uitdaging, daar de fondsvormende activiteiten door de Covid-19 pandemie niet konden worden uitgevoerd en ook de donaties zijn afgenomen.

De overall best geslaagde van het GLO is Chyce Soentik van de O.S. Commissaris Simonspolder die ook een Go-GLO-er is, gevolgd door Christopher Amatdoelrasit, van dezelfde school. Van VOJ-Copieweg zijn Netusta Kromodimedo en Sara Eraso de best geslaagden van respectievelijk de A en B-richting.
Advertenties