Brunswijk verwacht inzet van personeel voor welvaart land
19 Jul 2020, 07:37
foto
Vicepresident Ronnie Brunswijk wordt verwelkomd door het personeel van zijn kabinet. Hij heeft na aankomst de mensen toegesproken. (Foto: kabinet vp)


“Ik vraag u en verwacht van u dat u op z'n minst met dezelfde ijver en toewijding voort zult gaan met het uitoefenen van uw taken. Ik ga er ook van uit dat u bereid bent u te identificeren met de ambitie van de nieuwe regering,” zei vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk, vrijdag in een toespraak tot het personeel van zijn kabinet. Volgens hem moet de crisis waarin het land zich thans bevindt, definitief worden opgeheven. Dat nu is noodzakelijk voor het kunnen brengen van dit land naar echte welvaart en welzijn, benadrukte hij. 

Het personeel heeft Brunswijk vrijdag warm onthaald op zijn nieuwe werkplek. Hij heeft donderdag officieel overgenomen van zijn voorganger Ashwin Adhin. De vp werd als eerste ontvangen door directeur Tania Muskiet en onderdirecteur Marcia Sarijoen.

“Wij zijn hier met ons werk niet begonnen om te kijken wie voor of tegenstander is van onze nieuwe regering. Onze eerste vraag is niet wie nu naar huis gestuurd moet worden en wie niet. Wij zijn slechts geïnteresseerd in wat u voor dit land wil en kunt doen, en of u daarbij bereid bent dat te doen,” zei Brunswijk.

De bewindsman vroeg het personeel, zich niet te laten leiden door geruchten, over horen zeggen. Hij zei altijd open kaart te zullen spelen met het personeel. Ten slotte vroeg hij de werknemers hem te helpen zodat hij in deze zware missie zal slagen.

Advertenties