Breaking: Voor vandaag al 64 Covid-19 besmettingen
16 Jul 2020, 18:06
foto


De Covid-website is in korte tijd voor de tweede keer aangepast. Eerder op de dag waren er 46 besmettingen gerapporteerd, maar dit aantal is in rap tempo gegaan naar 64 voor vandaag. Het gaat voornamelijk om besmettingen die in Paramaribo hebben plaatsgevonden. 

Wat er precies aan de hand is en hoe het komt dat deze records genoteerd worden, is onduidelijk. Niemand is bereikbaar voor informatie. Het enige wat op de Covid-website gemeld wordt, zijn de veranderingen zonder enige uitleg. Starnieuws verneemt dat er nog een 'run' gaande is. Het aantal besmettingen voor vandaag zal hoger uitvallen dan wat nu bekend is. 

Het aantal active cases is gesprongen naar 305. In Suriname zijn nu 904 besmettingen geregistreerd. Terwijl de situatie uit de hand loopt, wordt er nu een roadshow gehouden door president Chan Santokhi en vicepresident Ronnie Brunswijk. Het is gewoon onmogelijk om de Covid-maatregelen in acht te nemen bij zulke grote activiteiten, waar zelfs kinderen onbeschermd rondlopen in de massa. 


Advertenties

Wednesday 17 August
Tuesday 16 August
Monday 15 August