SZF introduceert sproeicabine in strijd tegen Covid-19
03 Apr 2020, 19:16
foto


Het Staatsziekenfonds (SZF) is een stapje verder gegaan in de preventie van Covid-19. Sinds donderdag is de sproeicabine geïntroduceerd bij de ingang van het gebouw. De sproeicabine is voor het desinfecteren van de medewerkers.

De medewerkers gaan door de cabine in normale pas naar de uitgang, terwijl de micro zeepdruppels worden gesproeid. Hiermee wordt getracht eventuele virusdeeltjes op het lichaam, kleding etc. te vernietigen. Het is volgens de directie van het SZF een maatregel om de medewerkers te beschermen in de strijd tegen het Coronavirus. 

Tot maandag is een testperiode ingelast voor deze sproeicabine. Iedereen die het SZF-terrein wil betreden, zal door de sproeicabine moeten gaan. Voorts wordt de lichaamstemperatuur van elke medewerker opgenomen. Er is een box met tissues speciaal om brillen te ontsmetten. Ook wordt medewerkers aangeraden volgens de Covid-19 richtlijnen een selfassessment te doen, voordat zij aan het werk komen. De leiding laat via het SZF Team awareness Covid-19 optekenen dat de overige hygiënemaatregelen van kracht blijven.

 
Advertenties

Saturday 03 December
Friday 02 December
Thursday 01 December