RFHL geeft USD 100.000 voor strijd tegen Covid-19
02 Apr 2020, 20:48
foto


Suriname krijgt US$ 100.000 voor de strijd tegen Covid-19. Dit geld is ter beschikking gesteld door Republic Financial Holdings Limited. De groep zal een totale bijdrage van US $ 2 miljoen leveren in alle gebieden waarin zij haar bedrijfsactiviteiten uitoefent.

De bijdrage is bedoeld om te helpen bij de aankoop en voorziening van kritieke benodigdheden, zoals beademingsapparaten, persoonlijke beschermingsequipement, testkits, voedsel en benodigdheden voor de gezondheidswerkers, alsook ter ondersteuning van de uiterst belangrijke berichten inzake ‘social distancing’.

Montague Mc Leod, waarnemend algemeen directeur van Republic Bank (Suriname) N.V, zegt te hopen dat deze ondersteuning niet alleen zal bijdragen aan het stopzetten van de verdere verspreiding van het virus in Suriname, maar ook bijdragen van anderen in het bedrijfsleven zal inspireren.

President & CEO van de groep, Nigel Baptiste, zegt dat de omvang van de menselijke tragedie die zich voor onze ogen aan het voltrekken is, van buitengewone historische betekenis is. “Geen enkel land is immuun voor dit virus en gezien onze voorkeur voor open grenzen, moeten we allemaal geïnteresseerd zijn in wat er elders gebeurt. Het beheersen van dit virus vereist collectieve verantwoordelijkheid op wereldniveau.”

Republic Financial Holdings Limited oefent bedrijfsactiviteiten uit in Trinidad en Tobago, Grenada, Guyana, Barbados, Ghana, Suriname, de Cayman Islands, St. Lucia, St. Vincent en de Grenadines, St. Kitts & Nevis, St. Maarten, Anguilla en Dominica. De actie is in het kader van het sociaal-maatschappelijk programma ‘Power to Make a Difference’ van de bank, meldt de marketingafdeling van de instelling.
Advertenties

Saturday 26 November
Friday 25 November
Thursday 24 November