Slachtoffer gehoord in aanrijdingszaak
13 Dec, 06:40
foto


Savier T. heeft een aanrijding veroorzaakt waarbij het slachtoffer, de getuige, enkele fracturen opliep. Het slachtoffer heeft een week in het ziekenhuis gelegen. Op de rechtszitting van donderdag heeft kantonrechter Lygia Ravenberg het slachtoffer gehoord. 

De getuige verklaarde dat hij op de bromfiets reed. Zijn vriendin zat achterop. In de verte zag hij het voertuig wel. Maar, ineens, op een niet verlicht weggedeelte, maakte de bestuurder een rechtse bocht en kwam tegen zijn bromfiets aan. Zijn vriendin viel op haar stuit en hij liep een aantal fracturen op. Het bloed stroomde over zijn lichaam en hij verloor zijn bewustzijn. 

Het slachtoffer verklaarde dat zijn snelheid tussen de 30 en 40 kilometer per uur was. Ook waren zijn bromfietslichten aan, terwijl de automobilist niet met de lichten aan reed. Ook zou hij geen richting gegeven hebben toen hij rechtsaf ging. “Ondanks het feit dat ik echt eronder heb geleden, heb ik geen verwijt en heb ik niets slechts tegen hem. Ik weet niet of het bewust of onbewust is gebeurd, maar ik ga ervan uit dat het een ongeluk was. Ik heb hem allang vergeven”, zei het slachtoffer aan de magistraat.  De verdachte die huilde, had niets te zeggen. Deze strafzaak zal op 9 januari verder behandeld worden. 


Monday 27 January
Sunday 26 January
Saturday 25 January