PL wil realiseerbaar en breed gedragen partijprogramma
12 Dec, 16:58
foto
Paul Somohardjo, voorzitter van PL.


Een haalbaar en realiseerbaar partijprogramma, dat daadwerkelijk verbetering zal brengen voor het volk. Dat is waar het Wetenschappelijk Bureau van de Pertjajah Luhur (PL) nu de laatste hand op legt. Het concept is reeds af, maar de partij wil een zo breed mogelijk gedragen partijprogramma, zegt voorzitter Paul Somohardjo. 

Aspirant DNA-kandidaten hebben daarom de opdracht om het conceptpartijprogramma door te nemen en eventuele aanvullingen te plegen, op basis van de waargenomen problemen en wenselijkheden op het veld. Dit is gisteravond besproken tijdens de eerste vergadering die de PL-leiding had met de aspirant DNA-kandidaten. 

Nationaal volksprogramma
Na afronding van het partijprogramma zal de PL in overleg treden met eventuele samenwerkingspartners om uiteindelijk te komen tot een nationaal volksprogramma, dat door brede lagen van de samenleving wordt gedragen. “We hebben niets aan een ambitieus programma dat we vanwege de vele leningen niet zullen kunnen uitvoeren. We willen geen loze beloften doen aan het volk. We gaan ze geen leugens op de mouw spelden. We willen ze een programma aanbieden waarvan we zeker weten dat het uitvoerbaar is en hun leven daadwerkelijk zal verbeteren”, zegt Somohardjo. 

Definitieve kandidatenlijst 
De PL-voorman is zeer tevreden over de bijeenkomst met de aspirant DNA- kandidaten. Zij hebben instructies gekregen over de te volgen stappen voor de komende periode tot naar de verkiezingen toe. Naast de planning van diverse trainingen en workshops zijn ook promotiemogelijkheden en veldwerkzaamheden besproken. Somohardjo heeft benadrukt dat de aanwezigen nog aspiranten zijn. De komende maanden zullen zij zich moeten profileren. De partij houdt op 4 april opnieuw een partijraadsvergadering om goedkeuring te vragen voor de definitieve kandidaten. Deze lijst zal zij op 9 april 2020 doen toekomen aan de daartoe bestemde verkiezingsautoriteiten. 

Monday 27 January
Sunday 26 January
Saturday 25 January