Schutter mishandeling Nickerie aangehouden
04 Dec, 16:27
foto


De politie heeft een man die zondag geschoten heeft op een parkeerplaats bij een nachtclub in Nickerie, achterhaald.  Na afstemming met het Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld. Twee slachtoffers, de gebroeders S.M en M.M., deden aangifte van openlijke geweldpleging tegen een andere groep mannen.

De wetsdienaren die ter plaatse verschenen voor het instellen van een onderzoek, troffen een huls aan. Volgens ooggetuigen vertrok één van de verdachten die de schoten had gelost kort vóór de komst van de politie, meldt de afdeling voorlichting. 

Beide slachtoffers die besmeurd waren met bloed en heel slecht uit hun woorden kwamen zijn per ambulance vervoerd naar met Mungra Medisch Centrum te Nickerie. Het slachtoffer M.S. heeft onder anderen een kaakfractuur opgelopen en is verwezen naar de orthopeed. Verder heeft hij forse onderhuidse bloedingen in zijn gelaat en achterhoofd. Het andere slachtoffer M.M. heeft enkele snijwonden in zijn gelaat en is verwezen naar de huisarts.

Saturday 25 January
Friday 24 January
Thursday 23 January