Bouterse: Mijn naam zal weer prijken op kandidatenlijst
02 Dec 2019, 15:13
foto
President Desi Bouterse zondagnacht te Colakreek op een persconferentie. (Foto: Raoul Lith)


De naam van Desi Bouterse, voorzitter van de NDP, zal weer prijken op de kandidatenlijst van De Nationale Assemblee op 25 mei 2020. President Bouterse heeft aan Clifton Limburg in Bakana Tori zojuist gezegd dat zijn naam met dikke vette letters zal verschijnen. "Met dikke vette letters", zal zijn naam voorkomen, benadrukte hij. 

Bouterse is niet van plan af te treden, zoals in een verklaring gevraagd door DA'91 en Strei! Hij denkt er niet aan om zijn functie neer te leggen. De NDP-voorzitter heeft aangekondigd dat vrijdagavond in Ocer een kadervergadering wordt gehouden. Deskundigen zullen uitleggen wat er is gebeurd rond het 8 decemberstrafproces en welke stappen er ondernomen zullen worden. Bouterse komt ook aan het woord in Ocer. 

De president bedankte de duizenden aanhangers voor de ontvangst zondagnacht op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Hij vond het hartverwarmend dat duizenden mensen in zo een korte tijd gemobiliseerd zijn om naar Zanderij te komen. Met een druk op de knop waren zoveel mensen bijeengekomen in de nacht om hem te verwelkomen. 

Advertenties

Saturday 13 July
Friday 12 July
Thursday 11 July