Tiener omgekomen; bestuurde auto zonder medeweten ouders
01 Dec, 23:13
foto


Sharwesh Khedoe (15) is zondagochtend omgekomen bij een verkeersongeval aan de Welgedacht-C weg. Uit het voorlopige onderzoek is naar voren gekomen dat de jeugdige zonder toestemming en medeweten van zijn ouders met het voertuig over straat is geweest met het noodlottige gevolg. De tiener is de 70e verkeersdode van dit jaar. 

De politie van het bureau Santoboma trof ter plekke een witte auto in de goot aan. Er is een onderzoek ingesteld in de dichtbegroeide goot, maar niemand werd aangetroffen. Het voertuig werd met een takelwagen uit de goot gehaald. Na een hele tijd te hebben gezocht, kregen de wetsdienaren hulp van een graafmachine. Het lijk van de jeugdige is geborgen met hulp van de machinist, meldt de politie Public Relations.  

Volgens verklaring van getuigen hebben zij op het moment toen de jongen wegreed de gierende banden gehoord. Sharwesh heeft vermoedelijk door zijn rijgedrag controle over de besturing van het voertuig verloren. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood vast. Het lijk van de tiener is na afstemming met het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Friday 10 April
Thursday 09 April
Wednesday 08 April