Man vermoedelijk door misdrijf omgekomen
14 Oct, 16:06
foto


Een man is maandagochtend dood aangetroffen bij een kledingzaak aan de Domineestraat, ter hoogte van het Neumanpad. Na een ingestelde onderzoek bestaat het vermoeden dat hij in zijn slaap door onbekenden moet zijn aangevallen. Op zijn gezicht en voorhoofd zijn er letsels aangetroffen. De man moet vermoedelijk met een hard voorwerp zijn mishandeld en door de opgelopen verwondingen het leven hebben gelaten, meldt de politie Public Relations. 

Een getuige heeft tegenover de politie ter plekke verklaard dat hij liep over de Domineestraat en ter hoogte van het Neumanpad, voor een kledingzaak zag hij de vermoedelijke zwerver roerloos liggen. Het slachtoffer is in een slaaphouding aangetroffen voor de kledingzaak met tot zijn borsthoogte een deken. Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. 

Er zijn geen documenten op het ontzielde lichaam aangetroffen waaruit de persoonsgegevens van de man achterhaald konden worden. Het gaat hierbij om een creoolse man met een geschatte leeftijd van 50 jaar. Hij ging gekleed in een zwart t-shirt.

Nabestaanden of zij die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van het bureau Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.

Thursday 28 May
Wednesday 27 May
Tuesday 26 May