Marvin Halden bekroond tot Mr. Continental Island Carribean
08 Jul, 13:42
foto
Marvin Halden (midden) is bekroond tot de eerste Mr. Continental op Curaçao. Deze wedstrijd is voor het eerst op Curaçao gehouden.


Marvin Halden is zondag op Curaçao bekroond tot de eerste Mr. Continental Island Caribbean 2019. Hij moest het opnemen tegen deelnemers van verschillende Caribische landen. Naast de hoofdprijs mocht heeft hij ook een aantal prijzen, een geldbedrag en 4 subtitels: Best Formal Wear, Best Interview, Best Swimwear and Best Question and Answer in ontvangst nemen. Zoveel subtitels had hij totaal niet verwacht, zegt zijn organisatie, Mosnetwerk. 

Deze competitie is voor het eerst gehouden op Curaçao. Deze wedstrijd wordt jaarlijks in de Verenigde Staten van Amerika gehouden. Een van de doelen van Mr. Continental Island Caribbean is dat er over verschillende landen voorrondes  worden gehouden, zodat de winnaar zijn land zal vertegenwoordigen in Amerika in verschillende rondes.

Voor Halden was het geen makkelijke competitie, maar hij bleef sterk en bleef zijn zelfvertrouwen behouden. "Dat was elke keer op het podium te zien. De liefde en warmte die hij kreeg van de Surinamers op Curaçao tijdens de competitie was voor Marvin overweldigend. Een droom is werkelijkheid geworden en dat heeft Marvin Halden bewezen door geloof, hard werken, discipline en doorzetten," deelt de organisatie mee. 

Alle tips die hij de afgelopen tijd kreeg heeft hij meegenomen en maanden getraind Suriname op waardige wijze uit te dragen tijdens de afgelopen competitie. Hij had een tegenstander van Suriname, Angelo Wijngaarde, die helaas niet in de prijzen viel. Op de eerste plaats eindigde Alexis Wever van Aruba en de tweede plaats wordt bezet door Ryamik Martha van Curaçao.


Marvin Halden, Mr. Continental Island Caribbean. Rechts Mister Continental 2019, Alexis Wever van Aruba. 

Voor de jonge organisatie Mosnetwerk is dit een mijlpaal en geweldige overwinning dat Suriname voor het eerst mocht deelnemen en Marvin Halden als Mister en een goede indruk heeft gemaakt. Deze organisatie is de licentiehouder van Mister Teen en Mister Grand Suriname waarvan de finale in Brazilië, Porto Alegre wordt gehouden.

De komende maanden zal Halden zich keihard inzetten om goed voorbereid te zijn om Suriname te vertegenwoordigen in Amerika. Hij mag zich voor de komende tijd ook de best betaalde en bekende Surinaams Model/Mister noemen gezien het feit dat hij voor komende jaar verschillende landen zal afreizen en projecten zal ondernemen als de winnaar. De afgelopen maanden heeft hij verschillende internationale projecten en photoshoots gedaan in Europa. 
Advertenties

Monday 25 May
Sunday 24 May
Saturday 23 May