President vervolgt gesprekken vandaag
03 Jul 2015, 01:48
foto
President Desi Bouterse


President Desi Bouterse vervolgt vandaag de gesprekken met maatschappelijke organisaties. Als eerste wordt de Algemene Aannemers Vereniging (AAV) ontvangen om 11 uur. De aannemers zullen zeker aan de orde stellen dat betalingen van projecten die worden uitgevoerd, lang uitblijven. Diverse aannemers klagen steen en been hierover. Diverse projecten zijn slechts gedeeltelijk uitgevoerd. Van sommige is alleen maar het startsein gegeven.

Er staat een onderhoud op het programma met de Ondersteuningsgroep Basisgoederen Regering. Verschillende importeurs hebben een bijdrage geleverd om de basisgoederen betaalbaar te houden. Bij het aantreden van de regering vijf jaar geleden is met importeurs van gedachten gewisseld om ervoor te zorgen dat de prijzen van basisgoederen niet de lucht in gaan. Om 13.00 uur ontvangt de president de Vereniging van Winkeliers.

In de middaguren komen de presidentiële commissies Volksgezondheid en Kinder- en adolescente beleid aan bod. Om 17.00 uur is het Surinaams Olympisch Comité aan de beurt. De Bond Gepensioneerden in Overheidsdienst wordt om 18.00 uur ontvangen. Als laatste vrijdag zal het Burgerinitiatief voor Participatie en Goed Bestuur zijn opwachting maken.
Advertenties

Thursday 11 August
Wednesday 10 August
Tuesday 09 August